Kijkcijfers grootste Netflix-film door het dak

De nieuwe Netflix-blockbuster doet het erg goed.

Bram de Groot 1 December 2021 20:24 in Algemeen
Ondanks dat Red Notice in de Nederlandse Netflix Top 10 al naar een tiende plaats is gedaald blijft de actiefilm wereldwijd bijzonder goed presteren. De nieuwste "kijkcijfers" zijn indrukwekkend.

Netflix duidt het succes van zijn content sinds kort aan in het aantal minuten dat deze is afgespeeld. Recent werd al duidelijk dat Red Notice al vaker was bekeken dan Bird Box uit 2018, maar nu is ook duidelijk hoeveel uren de actiefilm al is bekeken.

Waar Bird Box 282 miljoen uren bekeken is, blijkt Red Notice al 392 uren te zijn bekeken door de abonnees van de streamingdienst. En dat is uiteraard al een enorm aantal uren na de online release op 12 november.In Red Notice met namen als Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot, zit een FBI-profiler achter de meest gezochte kunstdief ter wereld aan en wordt met tegenzin zijn partner om een boef te pakken die hem altijd net een stap voor is.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Toto99

Avatar

392m uur? WTF. En in zon korte periode.
Dan is die film bijna 195 miljoen keer afgespeeld. Pak een gemiddelde van 2 personen die samen kijken en dat zijn dan 400 miljoen kijkers.

Misschien dat sommigen wel vaak een repeat viewing hebben gedaan of in hun eentje keken maar verwacht dat dat weer offset wordt door de mensen die in groepen kijken.

chefry1983

Avatar

Snel maar eens kijken

Master Of Films

Avatar

Wat een slechte film zeg. Ze kunnen niet eens een overtuigende op locatie geschoten scene maken waar Deadpool en Candy Ass in een arena zitten. Het is maar dat Deadpool en Candy Ass nog echt waren, maar de rest was een en al CGI met greenscreen.

MovieWanker

Avatar

^Mwah, wat is slecht?
Valt wel mee. Gewoon een typische doorsnee blockbuster eigenlijk. Geen hoogvlieger inderdaad maar daarvoor kijk je dit soort films ook niet. Leuk tussendoortje voor thuis op de bank. Niet meer en niet minder...

NieuwsFilm

meest populair