Ligt Bradley Cooper toch weer in de armen van zijn (ex)-topmodel?

Ligt Bradley Cooper toch weer in de armen van zijn (ex)-topmodel?

Volgens de laatste roddels uit Hollywood zou dat zomaar eens kunnen.

De Amerikaanse roddelbladen vermoeden dat Bradley Cooper en Irina Shayk hun relatie zomaar eens een nieuwe kans zouden kunnen geven. Woensdag was het topmodel namelijk bij de première van Coopers nieuwe film: Nightmare Alley.

Woensdag vond de première van die prent plaats in New York en Shayk was daar ook bij aanwezig om, zo wordt er beweerd in de gossipkringen, haar 'ex' Cooper te steunen.

Hartstikke lief natuurlijk, mocht het waar zijn. Het is alleen 'opvallend' dat ze dan weer niet samen voor een foto hebben geposeerd.

De bladen zien dit echter als nieuw bewijs dat de sterren hun relatie nieuw leven in proberen te blazen. Zo werden ze tijdens het Thanksgiving-weekend ook al samen wandelend op straat gespot.

Altijd goede vrienden gebleven
Cooper en Shayk zetten in de zomer van 2019 een punt achter hun relatie. De geruchten dat het niet helemaal lekker ging tussen de twee gingen toen al enige tijd rond.

Destijds werd zelfs gespeculeerd dat Cooper Shayk zou hebben verlaten voor A Star Is Born-tegenspeelster Lady Gaga, maar daar bleek natuurlijk niets van waar.

Na hun breuk, hebben Cooper en Shayk altijd goed contact met elkaar gehouden. "Ze zijn op een vriendschappelijke manier uit elkaar te gaan", wist een insider destijds al te vertellen.

De twee hebben een kind samen: dochtertje Lea van vier.

NieuwsFilm

meest populair