Gerard Butler gestart met opnames van volgende heerlijke no-nonsense actiefilm

Gerard Butler gestart met opnames van volgende heerlijke no-nonsense actiefilm

Tenminste, daar mogen we toch wel vanuit gaan...

Je moet het Gerard Butler nageven, de acteur (die ook produceert) weet precies wat het publiek van hem wil zien en dus levert hij ook exact dat.

De norse Schot heeft weinig op met het spelen in superheldenkaskrakers of prestigedrama's, hij gaat voornamelijk voor rennen, schieten of knokken.

Zijn meest recente titels Hunter Killer, Angel Has Fallen, Greenland en Copshop waren een succes en toekomstige projecten vinken allemaal dezelfde vakjes aan en wisselen af tussen sequels of originele projecten.

Naast zijn vierde optreden als Mike Banning in Night Has Fallen, heeft Butler ook Greenland: Migration en een vervolg op Den of Thieves in de maak, terwijl hij onlangs de actieknaller The Plane voltooide.

Kandahar
Inmiddels draaien de camera's alweer in Saoedi-Arabië voor Kandahar waar hij herenigd wordt met regisseur Ric Roman Waugh.

Volgens Deadline speelt Butler de undercover CIA-agent Tom Harris, die zich diep in vijandelijk gebied bevindt en gedwongen wordt zich een weg te banen naar zijn aangewezen extractiepunt.

Ondertussen probeert hij een lokale speciale eenheid te ontlopen en te slim af te zijn die is gestuurd om hem te doden. Klinkt redelijk formulematig, maar zoals eerder gezegd, we verwachten eigenlijk niets liever!

NieuwsFilm

meest populair