Halle Berry zegt dat ze "absoluut" zou terugkeren als Storm in de MCU

Halle Berry laat weten dat ze open zou staan om terug te keren als Storm in een toekomstig MCU X-Men project.

De actrice speelde voor het eerst de rol in de eerste X-Men film die in 2000 uitkwam. Tijdens een gesprek met Vanity Fair, onthulde Halle Berry dat ze absoluut bereid zou zijn om terug te keren als Storm.

Zeker als de MCU haar terug zou willen hebben. Berry zegt dat ze heeft genoten van haar tijd in het personage en dat ze graag de kans zou krijgen om haar opnieuw te spelen.

Halle Berry
Hier is wat Berry te zeggen had: "Ik zou er absoluut naar terugkeren, het is een geliefd personage, ik hield ervan om Storm te spelen, en mensen houden van Storm. Dus, ik zou absoluut, weet je, als we een versie zouden kunnen vinden die zinvol zou zijn, of een verhaallijn die zinvol zou zijn, zou ik dat absoluut doen, zeker weten."

Berry speelde de rol vier keer, beginnend met de film uit 2000 en eindigend met X-Men: Days of Future Past uit 2014. Berry's prestatie met het personage werd een beetje gemengd ontvangen, maar volgens enkele fans is dat niet helemaal aan de actrice wijten.

Storm
Het personage dat de gave heeft om het weer te controleren, werd volgens fans onderbenut in de eerste film. Dat terwijl haar krachten belangrijk waren in de actiescènes.

Voor het eerste deel nam de actrice een Afrikaans accent aan voor de rol, om zo trouw te blijven aan het personage. Door kritiek liet ze haar accent weg, en kreeg ze meer te doen, in het vervolg X2.



NieuwsFilm

meest populair