Halle Berry zegt dat ze "absoluut" zou terugkeren als Storm in de MCU

Halle Berry laat weten dat ze open zou staan om terug te keren als Storm in een toekomstig MCU X-Men project.

Sebastiaan Khouw 4 December 2021 10:31 in Algemeen
De actrice speelde voor het eerst de rol in de eerste X-Men film die in 2000 uitkwam. Tijdens een gesprek met Vanity Fair, onthulde Halle Berry dat ze absoluut bereid zou zijn om terug te keren als Storm.

Zeker als de MCU haar terug zou willen hebben. Berry zegt dat ze heeft genoten van haar tijd in het personage en dat ze graag de kans zou krijgen om haar opnieuw te spelen.

Halle Berry
Hier is wat Berry te zeggen had: "Ik zou er absoluut naar terugkeren, het is een geliefd personage, ik hield ervan om Storm te spelen, en mensen houden van Storm. Dus, ik zou absoluut, weet je, als we een versie zouden kunnen vinden die zinvol zou zijn, of een verhaallijn die zinvol zou zijn, zou ik dat absoluut doen, zeker weten."

Berry speelde de rol vier keer, beginnend met de film uit 2000 en eindigend met X-Men: Days of Future Past uit 2014. Berry's prestatie met het personage werd een beetje gemengd ontvangen, maar volgens enkele fans is dat niet helemaal aan de actrice wijten.

Storm
Het personage dat de gave heeft om het weer te controleren, werd volgens fans onderbenut in de eerste film. Dat terwijl haar krachten belangrijk waren in de actiescènes.

Voor het eerste deel nam de actrice een Afrikaans accent aan voor de rol, om zo trouw te blijven aan het personage. Door kritiek liet ze haar accent weg, en kreeg ze meer te doen, in het vervolg X2.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BilboBalings

Avatar

Storm is een erg leuk karakter in de comics. Ik vind haar wel underused in de X-Menfilms, net zoals de meeste mutanten (Beast, Cyclops etc.). De enige die een beetje aandacht kregen in de films waren Wolverine, Magneto en Professor X. Ben benieuwd wat de MCU ermee kan.

Artificialis

Avatar

In de tv serie van Loki was te zien hoe er op een leuke manier meerdere versies van hetzelfde karakter in verschillende universes kunnen bestaan. Ik kijk uit naar de nieuwe Storm, maar dat betekent niet dat Halle Berry's versie geen rol meer zou kunnen spelen.

Mas7

Avatar

Het moeilijke van een X-Men film is dat er zoveel karakters zijn. In een film van 2 uur kan je dus niet iedereen heel veel screentime geven.

Jamal M

Avatar

Tuurlijk zou ze graag willen terug keren gezien ze niets noemenswaardigs heeft gedaan na X-men. Enkel wat B-films hier en daar en haar Oscar lijkt wel haar doom te zijn geweest

Sunspot

Avatar

^

Ze heeft nu succes met haar nieuwe film, ook debuut als regisseur.

Sunspot

Avatar

Ik zou haar wel terug willen zien.

Beyonder

Avatar

Prima hoor maar wel met een pak wat meer laat zien.

NieuwsFilm

meest populair