Deze toffe Keanu Reeves-film krijgt een vervolg

Deze toffe Keanu Reeves-film krijgt een vervolg

47 Ronin krijgt nog een deel.

Er komt een vervolg op culthit 47 Ronin uit 2013, de film die destijds een hoofdrol had voor Keanu Reeves. De acteur zelf keert niet terug voor het nieuwe deel, maar zijn opvolgers zijn nu wel bekend.

In de nieuwe film in de 47 Ronin-franchise krijgt actrice Anna Akana de hoofdrol. Naast haar speelt actiester Mark Dacascos een van de andere hoofdrollen. De film wordt geschreven door John Swetnam, in samenwerking met Aimee Garcia en A.J. Mendez, die het eerste deel schreven.

47 Ronin-vervolg
"We kijken ernaar uit om het verhaal van de oude Japanse samoerai-krijgers voort te zetten met dit volgende hoofdstuk van de 47 Ronin-filmfranchise, dat zich af zal spelen in het heden," aldus Glenn Ross van Universal 1440 Entertainment.

"Deze volledig nieuwe productie omvat enkele van de meest getalenteerde internationale actiesterren van tegenwoordig. We denken dat fans dolblij gaan zijn met de visie van regisseur Ron Yuan op de diverse en inclusieve samoerai."

Het vervolg op 47 Ronin wordt al opgenomen in Boedapest. Hij speelt zich af in het heden, waarin "samoeraiclans al eeuwen in het diepste geheim hebben bestaan." Het debuut vindt op streamingdiensten plaats in 2022.

NieuwsFilm

meest populair