'The Hobbit'-acteur wordt trouwe volgeling Igor in reboot van 'The Munsters'

Dus niet alleen vrienden en kennissen van de regisseur...

Arjen Rooseboom 4 December 2021 16:55 in Algemeen
Een nieuwe afbeelding van de reboot over The Munsters, die gemaakt gaat worden door regisseur Rob Zombie, onthult de eerste blik op een nieuw franchisepersonage: Igor, de familiedienaar.

Igor is een bekende naam onder fans in de horrorkringen. Zo stond hij al aan de zijde van onder andere Graaf Dracula en Victor Frankenstein.

In de nieuwe film zal uiteraard Zombie's vrouw Sheri Moon weer schitteren als Lily Munster naast Jeff Daniel Phillips als Herman Munster en Daniel Roebuck als opa Munster in de hoofdrollen. De twee kinderen van het gezin, Marilyn en Eddie, moeten nog worden gecast.

Acteur Sylvester McCoy (Doctor Who, The Hobbit) gaat gestalte geven aan Igor. In de originele show te zien was hij te zien als de vleermuis van opa Munster. De afbeelding die Zombie op zijn Instagram plaatste, toont Igor naast een vleermuisstandbeeld, wat waarschijnlijk een knipoog is:


Verleden
The Munsters was een kortstondige sitcom op televisie in de jaren '60 over een familie van monsters die van Transsylvanië naar de buitenwijken van Amerika verhuizen. De show duurde slechts twee seizoenen voordat hij werd geannuleerd, maar bleef desondanks aan populariteit winnen door middel van verschillende films en spin-offs tot ver in de jaren '90.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Ik heb ooit nog herhalingen op de Britse tv gezien van the munsters en vond ze erg leuk net als de films die er van gemaakt zijn maar of Rob Zombie hier iets van kan maken betwijfel ik.

NieuwsFilm

meest populair