Uitdagende Kate Beckinsale in flink doorschijnend jurkje

De Britse actrice ziet er prachtig uit.

FilmTotaal 4 December 2021 11:25 in Celebrity
De Britse actrice Kate Beckinsale begint zich steeds verder te ontwikkelen tot een alsmaar feestende diva met flink wat modieuze uitspattingen. Acteren lijkt ze daarentegen minder te doen. Het zorgt onder meer voor opvallende Instagram-foto's.

Eerder dit jaar zagen we Kate nog als actieheldin in de wraakfilm Jolt die op Amazon Prime Video verscheen. Ook had ze de hoofdrol in de serie Guilty Party van de streamingdienst Paramount+. Ze speelt journaliste Beth Burgess die zich met haar aangetaste reputatie richt op een verhaal over een vrouw die de moord op haar man ontkent.

Uiteraard is Kate vooral bekend van haar rol als Selene uit meerdere Underworld-films. Ook dook ze op in de wisselend ontvangen Total Recall-remake uit 2012. Er staan op de IMDb twee films in de wacht, namelijk Prisoner's Daughter met ook Brian Cox en El Tonto met ook Katherine McNamara en Jason Sudeikis.

Opvallend op Instagram
Met slechts de onderbouwing "💕💕💕💕💕💕" zie je op de Instagram-pagina van Kate nu enkele opvallende foto's. We zien de actrice namelijk in een jurkje die aan de bovenkant toch flink doorschijnend is. Erg opvallend!


Wil je de 47 jarige Kate Beckinsale in haar jurkje zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair