Wat Zendaya niet goed kan doen met haar vriend Tom Holland: "Hij is te klein"

Hun lengteverschil zorgt soms voor onhandige situaties op de set.

FilmTotaal 4 December 2021 12:29 in Celebrity
De stunts die Tom Holland en Zendaya samen moeten doen voor de Spider-Man-films verlopen niet altijd even soepel. En dat heeft alles te maken met hun lengteverschil, zo vertellen de twee in de bekende talkshow The Graham Norton Show.

In de Spider-Man-films spelen Holland en Zendaya respectievelijk de titelheld en diens vriendinnetje Michelle Jones. Het draaien van stuntscènes is alleen soms uitdaging, omdat Zendaya 1.78 is en Holland 5 centimeter kleiner (en dus 1.73). Maar waarom dan?

"In een scène slingert Spider-Man hen bovenop een brug", vertelt Zendaya, "maar door ons lengteverschil en het feit dat we aan elkaar vastgebonden zaten, landde ik steeds eerder dan hem, omdat mijn voeten simpelweg eerder de grond raken dan de zijne".

Wat vond Holland hier dan van? "Ik ben de superheld en degene die cool hoort te lijken, maar steeds als ik na haar landde, vloog een van mijn benen de lucht in, die zij gelukkig steeds wist op te vangen", verzucht de Britse superheldenvertolker.

En hoewel dat dus niet helemaal de bedoeling was, vatte Holland de vangpogingen van Zendaya wel goed op. "Het is leuk om voor de verandering eens zelf gered te worden", grapt hij richting het publiek.

Het bewijs dat zijn ego niet gekrenkt is door deze acties is ook te vinden in het feit dat Holland en Zendaya een relatie hebben overgehouden aan hun samenwerking. Daar willen ze overigens in het openbaar niet al te veel over praten.NieuwsFilm

meest populair