Sandra Bullock over behoorlijk gênante naaktscene in 'The Proposal' met Ryan Reynolds

Sandra Bullock over behoorlijk gênante naaktscene in 'The Proposal' met Ryan Reynolds

Iets te veel details...

Sandra Bullock en Ryan Reynolds speelden de hoofdrollen in The Proposal, een komedie waarin de twee sterren met elkaar trouwen. De actrice laat zich nu uit over een naaktscene, die iets anders verliep dan verwacht.

Bullock speelt een invloedrijke Canadese hoofdredacteur in Amerika, maar zij dreigt het land uitgezet te worden. Om dit te voorkomen dwingt ze haar nietsvermoedende assistent om met zich met haar te verloven, zodat ze mag blijven.

Succes
De film werd een box-office succes, aangezien The Proposal 40 miljoen dollar kost om te maken maar maar liefst bijna 320 miljoen dollar ophaalde! Bullock kreeg zelfs een Golden Globe-nominatie. De nodige filmfans vonden de chemie tussen de actrice en Reynolds ook erg goed, maar een gênante scene ging Bullock iets te ver.

Op een gegeven moment in de film zijn beide personages naakt, botsen per ongeluk tegen elkaar op en vallen op elkaar op de grond. Volgens Bullock was dit niet de makkelijkste scene om op te nemen. Ze laat zich er nu voor het eerst over uit.

Gênant
Zo begint Bullock: "Er was voor deze scene bijna niemand aanwezig op de set, enkel make-up experts, aangezien zij moesten helpen. Ryan en ik hebben deze vleeskleurige dingen aan, die onze geslachtsdelen bedekken. Ook is mijn haar strategisch over mijn tepels geplakt, terwijl Ryan het moet doen met een soort van sticker".

"Op een gegeven moment moesten we even in positie blijven, middenin de opnames. Hij lag op zijn rug, zijn knieën omhoog, terwijl ik op zijn knieën leun en niet mocht bewegen. Je wil dat eerlijk gezegd ook niet en je wil niet 'kijken'. Maar toen hoorde we ineens regisseuse Anne Fletcher roepen: "Ryan, we kunnen je ballen zien!""

"Dat maakte het nog allemaal veel erger. Aan de ene kant wil je kijken maar je zegt tegen jezelf "Kijk niet, kijk niet!" Iedereen op de set dook wel meteen achter een camera om te kijken of dit klopte. Ik zei daarna wel tegen Anne dat ze dat op een andere manier had kunnen zeggen..."

NieuwsFilm

meest populair