De gameverfilmingen van 2022 die je niet wil missen

De gameverfilmingen van 2022 die je niet wil missen

We zetten de meest interessant klinkende gameverfilmingen voor je op een rij.

2022 wordt een bijzonder interessant filmjaar, vol producties die uitgesteld zijn vanwege de coronapandemie. We blikken vandaag vooruit op de gameverfilmingen van het komende jaar die je niet wil missen.

Wel maken we een belangrijk voorbehoud: geen van de releases is honderd procent zeker. Er hoeft maar een nieuwe coronagolf of -variant te komen en uitstel gloort aan de horizon.

Uncharted (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Taylor Ali, Antonio Banderas| Releasedatum: 10 februari
Uncharted draait om het avontuur van Nathan Drake, een avontuurlijke schattenzoeker die op zoek is naar het goud van El Dorado op een onbewoond eiland in de Pacifische Oceaan.

Sonic the Hedgehog 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Tika Sumpter, Madison Smith | Releasedatum: 6 april
Nadat Sonic R. Robotnik verslagen heeft, is hij klaar voor meer vrijheid. Tom en Maddie gaan ermee akkoord dat Sonic alleen thuisblijft terwijl zij op vakantie gaan. Maar al snel gaat het weer helemaal mis.

Super Mario Bros. (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Horvath, Michael Jelenic | Cast: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black | Releasedatum: 21 december
Een loodgieter genaamd Mario reist door een ondergrondse doolhof, samen met zijn broer Luigi. Het tweetral probeert een prinses te redden.

NieuwsFilm

meest populair