Terugkeer James Bond na slot 'No Time to Die' ook voor producenten een groot raadsel

Na No Time to Die begint het vooruitkijken naar Bond 26.

Bram de Groot 5 december 2021 22:30 in Algemeen
We zijn met No Time to Die alweer 25 officiële James Bond-films verder en met het vertrek van Daniel Craig kunnen we uit gaan kijken naar de zevende acteur die in de filmreeks in de schoenen stapt van 's werelds bekendste geheim agent. Let op: SPOILERS!!

Er zijn al vele namen die Craig kunnen opvolgen de revue gepasseerd. Wie de man wordt die de vijfvoudig 007 gaat opvolgen zal voorlopig nog onbekend blijven. Maar hoe gaan ze James Bond terugbrengen na het einde van No Time to Die?

Gaat James Bond weer in de reboot?
Duidelijk is wel dat James Bond gespeeld moet gaan worden door een andere acteur. De 007 van Craig wordt namelijk aan het einde van No Time to Die gebombardeerd. Tijdens Contenders Film: New York ging producent Barbara Broccoli kort in op de terugkeer van Bond.

"We komen er wel achter, maar hij komt terug. Je kunt er zeker van zijn dat James Bond terugkomt," zei Broccoli van EON Productions.

Hoe het verdergaat met de franchise is best interessant. Kiezen de makers er bijvoorbeeld voor om compleet opnieuw te starten, of keren personages als Q (Ben Whishaw), M (Ralph Fiennes) en Eve Moneypenny (Naomie Harris) gewoon weer terug.

Bond 26 heeft nog geen enkele status. Er is geen verschijningsdatum, geen regisseur, geen schrijver en geen cast. De kans is wel groot dat EON Productions de film snel in productie wil nemen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fred jr

Avatar

Een James Bond universe opstarten...

Master Of Films

Avatar

^
Nee, een James Bond Multiverse opstarten...

PHG16

Avatar

Ik vond No Time to Die dus echt tegenvallen, en niet alleen vanwege het einde. Te lang, te saai.... zal hem niet snel terugkijken.

BilboBalings

Avatar

^ James Bond: Into the Bondverse of 007 in the Multiverse of Madness

kokosnoot

Avatar

Ze verzinnen wel iets lol. Belangrijker is wie gaat hem spelen.

David Mills

Avatar

Ze hebben met dit einde de franchise gewoon de nek omgedraaid. Ze kunnen alleen verder met een spin-off rond 007 maar James Bond is er niet meer.

RogueWon

Avatar

Ik snap niet wat het probleem is. Elke James Bond film met een nieuwe acteur negeert toch de voorgaande reeks(en)?

Billybizar

Avatar

Voor mij hoeft hij niet meer terug te keren. Want in welke hoedanigheid gaat dat dan worden? Een familiepapa die na zijn dienstuurtjes en het verversen van de luiers op de sofa gaat liggen bij de relatietherapeut? Of misschien als pas aangestelde diversiteitsmanager bij MI 6 om er op toe te kijken dat werkelijk geen enkele minoriteitgroep in de samenleving over het hoofd wordt gezien. Voortaan is Q noch een hij of zij maar een volbloed X ´er , M een transgender en miss Moneypenny een man natuurlijk. Welkom in Brave New Woke World.


diablo1973

Avatar

Dus eerst kies je voor dit (volstrekt overbodige) einde, en vervolgens moet je nog gaan bedenken hoe je dit weer gaat oplossen voor een volgende reeks? Bijzonder...

Los hiervan, volgens mij staat iedere reeks volledig op zichzelf dus kan men gewoon aan de gang alsof de vorige reeks nooit heeft bestaan.

Thiver

Avatar

RogueWon "Ik snap niet wat het probleem is. Elke James Bond film met een nieuwe acteur negeert toch de voorgaande reeks(en)?"

Meestal niet, hoor. Toen George Lazenby eenmalig Sean Connery verving, leek het erop dat we hem gewoon als dezelfde Bond mochten beschouwen. In On Her Majesty's Secret Service trouwt Lazenby's Bond, waarna hij zijn vrouw alweer snel verliest. In de volgende film zien we een terugkerende Connery die uit is op wraak vanwege de moord op zijn vrouw. En later wordt er zowel bij Roger Moore, Timothy Dalton als Pierce Brosnan naar verwezen dat Bond ooit getrouwd was. Het Daniel Craig-tijdperk was de eerste keer dat volledig werd gebroken met het verleden. Maar goed, in de toekomst kan natuurlijk gewoon weer met een schone lei worden begonnen. Door dat einde van No Time to Die moeten ze wel.

Ronin75

Avatar

Tja en dan denk je wat nu! Het einde is heiligschennis wat mij betreft. Maar goed ik ben opgegroeid met Bond en kijk er blijkbaar heel anders naar

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik vind het zeer simpel. Je hebt de verhalen van Daniel Craig als James Bond en die zijn nu afgesloten.

Dus met de nieuwe acteur begint het gewoon terug opnieuw.
Zoals het ook deed met Moore, Dalton en Brosnan... .
Brosnan was niet meer dezelfde 007 als Connery, het was nooit één lang verhaal.

Voor mij hoeven ze dus zeker niet verder te bouwen op No Time To Die. Dit had een mooi, waardig slot en na die film beginnen ze opnieuw: in het begin van 007 zijn carriëre of ergens midweg, maakt niet uit.
Er wordt tegenwoordig té veel nagedacht.

Arnold_FF7

Avatar

Natuurlijk gaat James bond in een reboot. Want anders heb ik het vermoeden dat de volgende film niet echt succesvol zal zijn

NieuwsFilm

meest populair