Terugkeer James Bond na slot 'No Time to Die' ook voor producenten een groot raadsel

Na No Time to Die begint het vooruitkijken naar Bond 26.

We zijn met No Time to Die alweer 25 officiële James Bond-films verder en met het vertrek van Daniel Craig kunnen we uit gaan kijken naar de zevende acteur die in de filmreeks in de schoenen stapt van 's werelds bekendste geheim agent. Let op: SPOILERS!!

Er zijn al vele namen die Craig kunnen opvolgen de revue gepasseerd. Wie de man wordt die de vijfvoudig 007 gaat opvolgen zal voorlopig nog onbekend blijven. Maar hoe gaan ze James Bond terugbrengen na het einde van No Time to Die?

Gaat James Bond weer in de reboot?
Duidelijk is wel dat James Bond gespeeld moet gaan worden door een andere acteur. De 007 van Craig wordt namelijk aan het einde van No Time to Die gebombardeerd. Tijdens Contenders Film: New York ging producent Barbara Broccoli kort in op de terugkeer van Bond.

"We komen er wel achter, maar hij komt terug. Je kunt er zeker van zijn dat James Bond terugkomt," zei Broccoli van EON Productions.

Hoe het verdergaat met de franchise is best interessant. Kiezen de makers er bijvoorbeeld voor om compleet opnieuw te starten, of keren personages als Q (Ben Whishaw), M (Ralph Fiennes) en Eve Moneypenny (Naomie Harris) gewoon weer terug.

Bond 26 heeft nog geen enkele status. Er is geen verschijningsdatum, geen regisseur, geen schrijver en geen cast. De kans is wel groot dat EON Productions de film snel in productie wil nemen.

NieuwsFilm

meest populair