Officiële poster en clip 'Morbius' met eerste Marvel-vampier

Officiële poster en clip 'Morbius' met eerste Marvel-vampier

Voor we Blade krijgen is er eerst Morbius.

Recent maakte Mahershala Ali zijn debuut als Blade in het Marvel Cinematic Universe. De duistere vampierheld was nog niet te zien, maar daar komt waarschijnlijk in 2022 of 2023 verandering in. Maar hij is niet de enige vampier in het Multiverse van het filmuniversum.

Begin volgend jaar maakt namelijk dan eindelijk Morbius zijn debuut. In de gelijknamige film zien we hoe Jared Leto gestalte geeft aan Michael Morbius a.k.a. Morbius the Living Vampire. We krijgen in Morbius zijn herkomstverhaal te zien.

Eerste clip uit Morbius
Met het oog op de release van de derde film in Sony's Spider-Man Universe - na Venom (2018) en Venom: Let There be Carnage (2021) - begint de promotiecampagne groter te worden. Na de tweede trailer afgelopen maand hebben we hieronder de eerste clip en poster.

In de clip zien we hoe een doodzieke Michael Morbius verandert in de Spider-Man schurk en afrekent met heel wat slachtoffers. Aan het einde zien we hem ook weer terug veranderen in een veel gezondere versie van zichzelf.


Daniel Espinosa's Morbius staat gepland voor 27 januari en met de aanwezigheid van ten minste Adrian Toomes / Vulture (Michael Keaton) uit Spider-Man: Homecoming is er een duidelijk connectie met het MCU. Hieronder het eerste affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair