Zo rijk is acteur Keanu Reeves uit 'The Matrix' en 'John Wick'

Zo rijk is acteur Keanu Reeves uit 'The Matrix' en 'John Wick'

Reeves staat er maatschappelijk goed op, maar heeft ook een flink vermogen.

Acteur Keanu Reeves werd in 1964 geboren in Beiroet in Libanon en zijn volledige naam is Keanu Charles Reeves. Volgens de IMDB debuteerde de acteur in de tv-serie Hangin' In uit 1984 en zijn laatste film is Bill & Ted Face the Music uit 2020.

De komende jaren gaan we nog veel van Reeves zien. Zo zien we hem deze maand terug als Neo in The Matrix Resurrections en volgend jaar horen we hem in de animatiefilm DC League of Super-Pets en zien we hem opnieuw als John Wick in de vierde film over het personage. Later zien we in de tv-serie Rain als het personage John Rain.

Uiteraard kende hij al heel wat successen. Reeves speelde namelijk in vele grote Hollywoodfilms en dan vallen uiteraard de Matrix en John Wick-films het meest op. Maar hij speelde ook in Speed, The Devil's Advocate, Point Break, Bram Stoker's Dracula en My Own Private Idaho.

Wat is het vermogen van Keanu Reeves?
Als privépersoon staat Reeves er maatschappelijk heel goed op. Hij zou geen waarde hechten aan grote huizen en dure auto's (al heeft hij er wel een paar) en we zien hem ook regelmatig tussen de gewone mensen. Ook zou hij een groot deel van zijn vermogen schenken aan goede doelen.

En dat kan hij ook. Alleen al aan de drie Matrix-films zou hij zo'n $200 miljoen hebben verdiend en het succes van John Wick doet hem ook goed. Zijn vermogen wordt - ondanks de vele schenkingen - geschat op zo'n 350 tot 380 miljoen dollar en dat is helemaal niet verkeerd.

NieuwsFilm

meest populair