'Spider-Man: Across the Spider-Verse'-fans draaien helemaal door

Ze worden heel enthousiast van Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Jim Pedd 6 december 2021 08:50 in Algemeen
Spider-Man: No Way Home is deze maand dan eindelijk in de bioscoop te zien. De film staat al maanden onder de aandacht van fans van superheldenfilms. Maar fans van Spider-Man zullen een speciale plek in hun hart hebben voor Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Die animatiefilm was behoorlijk briljant, met name in de manier waarop het multiversum weergegeven werd. Extra mooi is dat er een vervolg komt, waarvan we afgelopen weekend dan eindelijk de eerste teaser kregen. En die bevalt wel!

Blije fans
Sinds de productie begon van Spider-Man: Across the Multi-Verse - zoals de film is gaan heten - is het vrijwel stil geweest.

Tot zeer recent een van de regisseurs erop hintte dat we snel groot nieuws zouden krijgen. Dat grote nieuws bleek niets minder te zijn dan een heuse trailer die vol explosieve onthullingen zat.

Nu blijkt dat fans al helemaal fan zijn van de nieuwe trailer en enorm uitkijken naar de film. Hieronder een greep uit de vele enthousiaste reacties:In Spider-Man: Across the Spider-Verse keert Miles Morales terug om op een groots nieuw avontuur in het multiversum te gaan. Kom maar op!

NieuwsFilm