'Spider-Man: Into the Spider-Verse' krijgt meer dan één vervolg

Spider-Man: Into the Spider-Verse leidt dus tot meer!

Jim Pedd 6 december 2021 09:53 in Algemeen
Na een plotseling onthulde trailer, heeft Sony nu bekend gemaakt dat er meer films volgen op Spider-Man: Into the Spider-Verse dan je misschien direct verwacht zou hebben.

De nieuwe film in de franchise blijkt de titel Spider-Man: Across the Spider-Verse te hebben. En Sony Pictures voegde daar een fijne subtitel aan toe: (Part One). De hint moge duidelijk zijn: onze favoriete helden uit het multiversum, waaronder Miles Morales, Peter Parker, Gwen Stacy en Spider-Man 2099, keren vaker terug.

Spider-Man: Across the Spider-Verse
Sony heeft grote plannen voor de Spider-Verse-animatiefranchise. Producenten Phil Lord en Chris Miller vertelden daar het volgende over:

"Het verhaal van Miles is episch. We schreven wat wij dachten dat het verhaal zou moeten zijn en tot onze verbazing waren het twee films, in plaats van één. We werken aan de twee delen. Deel twee komt ergens in de loop van 2023 uit. We gaan dus wel weer slapen in 2024."

Daarmee weten we ook meteen dat de productie van Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part Two) helemaal niet zo heel erg lang zal duren.

Duidelijk is dat onder meer Miles Morales, Spider-Man 2099, Gwen Stacy en Peter B. Parker terugkeren. Ook debuteert Spider-Woman in de film. Lord en Miller: "Miles zal herenigen met een paar oude vrienden en er een boel nieuwe leren kennen!"

NieuwsFilm