Dwayne 'The Rock' Johnson nu ook te zien in een van 's werelds bekendste videospellen

Dwayne 'The Rock' Johnson nu ook te zien in een van 's werelds bekendste videospellen

De acteur speelt een hoofdrol in Fortnite.

Dwayne 'The Rock' Johnson is zowat elk jaar in meerdere films te zien, maar daar blijft het echter niet bij. De spierbundel duikt nu namelijk ook op in Fortnite, een van 's werelds bekendste en geliefdste Battle Royale-games.

Heel erg gek is dit niet. Fortnite breidt de game al jaren uit met personages van blockbusters als Star Wars en Avengers. Zo kun je bijvoorbeeld spelen als Iron Man en kon je op een gegeven moment zelfs in de huid van Thanos kruipen. Nu is The Rock aan de beurt.

Nieuw hoofdstuk
Fortnite heeft de nieuwe Chapter 3 gelanceerd, met DwayneJohnson, maar ook Spider-Man en een nieuw eiland. Het nieuwe hoofdstuk brengt verschillende grote veranderingen met zich mee. 'Fortnite: Chapter 3' laat spelers op een nieuw eiland spelen met nieuwe vaardigheden, terwijl de betalende Battle-Pass een Spider-Man-outfit bevat.

Maar het gaafste is waarschijnlijk toch wel dat niemand minder dan The Rock een belangrijke rol zal spelen in het nieuwe hoofdstuk. In Fortnite speelt hij The Foundation, de leider van The Seven. De spierbundel deelde het nieuws zelf op zijn Instagram-pagina.



NieuwsFilm

meest populair