Marvel Studios-baas Kevin Feige heeft goed nieuws voor MCU-fans

Er zullen snel nieuwe aankondigingen komen.

Marvel Studios-baas Kevin Feige belooft dat er meer Marvel Cinematic Universe-gerelateerde aankondigingen komen, en wel snel. De producent is nu druk bezig met de promotie van Spider-Man: No Way Home, die deze maand te zien is.

Hoewel Feige zich daarop focust, ging hij ook kort in op wat de toekomst brengt. Hij werkt natuurlijk al aan een stel nieuwe verrassingen voor de fans van het MCU.

Een nieuwe fase
Het MCU is na afronding van de Infinity Saga terechtgekomen in een transitiefase. De boel wordt langzaamaan opnieuw opgebouwd. Marvel Studios moest helaas langzamer van start dan gepland, door de coronapandemie kwam de boel namelijk flink onder druk te staan.

De plannen zijn in elk geval tot in de loop van 2023 uitgedokterd en bekend gemaakt. Maar snel komt er nog meer informatie. Dat onthulde Marvel-baas Feige tijdens een interview met Screen Rant.

"Er komt nieuws, er komen verschillende evenementen. Maar met de pandemie is natuurlijk veel van wat we aangekondigd hebben veranderd. Op sommige manieren was dat goed, want zo konden we blijven focussen op wat we hierna te doen hebben. Het hield de focus op de projecten zoals ze uitkwamen. En met de anticipatie voor No Way Home is die focus groter dan ooit."

NieuwsFilm

meest populair