Check hier de heel andere look van Niobe in 'The Matrix Resurrections'

Check hier de heel andere look van Niobe in 'The Matrix Resurrections'

Niobe ziet eruit als ze veel, heel veel, meegemaakt heeft.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

In The Matrix Resurrections volgen we een veel oudere Captain Niobe. Zij wordt wederom gespeeld door Jada Pinkett Smith.

In de trailer die werd vrijgegeven deze week ter gelegenheid van de release van de film deze maand, zien we een heel andere Niobe. Eentje die meer levensmoe lijkt en het nodige leed heeft gezien en meegemaakt. Onderaan dit bericht vind je de enige blik op Niobe die we tot nu toe kregen.

Oorlog tegen de machines
"Het is zo gemakkelijk om te vergeten hoeveel lawaai de Matrix in je hoofd pompt", hoorden we Niobe vertellen in de promo. "Er is nog iets dat net zoveel lawaai maakt: oorlog."

Daarmee hint ze op de komende grote strijd tegen de machines, die de mensheid nog altijd in de Matrix vasthoudt. Ditmaal ook in een sterkere Matrix, waaraan de mensheid nog minder makkelijk kan ontkomen.

In de nieuwe Matrix-film is Niobe overigens de leider van de mensheid geworden. In een recent vrijgegeven omschrijving van haar personage lezen we dat Niobe de "gevreesde generaal is die ooit vocht voor het overleven van Zion, en nu zorgt voor het welzijn van haar volk met een welbekend vuur in haar ogen, ondanks een gevoel van ongeloof en verdenking bij de terugkeer van Neo."

Check hieronder de foto:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair