Gal Gadot moet voor 'Cleopatra' haar grote vriendin missen

De film krijgt een nieuwe regisseur.


Samen met regisseur Patty Jenkins nam actrice Gal Gadot al twee Wonder Woman-films op en daar komt ook een derde bij. Alweer even geleden werd duidelijk dat de dames aan de slag zouden gaan met Cleopatra.

Nu wordt via Comicbook.com duidelijk dat Jenkins de grootse biopic vaarwel heeft gezegd. De regisseur gaat zich namelijk richten op Wonder Woman 3 en haar Star Wars-film Rogue Squadron.

Dit nieuws komt nadat een paar weken geleden duidelijk werd dat Jenkins onthulde dat ze niet aan de Star Wars-film toe zou komen vanwege haar drukke agenda. Wie weet is die film nu weer helemaal terug op haar agenda.

Marvel-regisseur voor Cleopatra
Comicbook.com wist ook te onthullen dat Kari Skogland, recent verantwoordelijk voor de Disney+ / Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier, plaats gaat nemen in de regiestoel voor Cleopatra.

Paramount Pictures is de studio en Atlas Entertainment de productiemaatschappij. Skogland krijgt het script aangeleverd van Laeta Kalogridis (Shutter Island, Altered Carbon).

Overigens zou ook Denis Villeneuve (Dune) aan een Cleopatra-film werken. Hij zal zich echter eerst moeten focussen op Dune: Part Two.

NieuwsFilm

meest populair