Opstandelingen op strakke poster 'The Matrix Resurrections'

Opstandelingen op strakke poster 'The Matrix Resurrections'

Neo en Trinity weer de grote helden, toch?

In The Matrix Resurrections van regisseur Lana Wachowski (Jupiter Ascending, Cloud Atlas) zien we Neo en Trinity uiteraard weer terug. Maar we leren ze ook kennen als Thomas Anderson en Tiffany...

Gisteren verscheen de nieuwste trailer voor The Matrix Resurrections, een film die de boel flink door elkaar lijkt te gaan gooien. Want ja, Neo (Keanu Reeves) is weer minsterrr Anderson en Trinity (Carrie-Anne Moss) zit ook vast in de Matrix. Een rode pil zal ze ongetwijfeld (weer) vrij krijgen.

Nieuwe IMAX-poster voor Neo en Trinity
Een nieuwe poster voor de grootsere IMAX-voorstelling laat ons de Matrix zien, in de herkenbare groene code. En zo zien de fans de franchise waarschijnlijk maar al te graag. Het hart van het affiche wordt gevormd door het bekende tweetal dat duidelijk nog wat voor elkaar voelt.

Je ziet ook rollen van Yahya Abdul-Mateen II als de jonge Morpheus, Jada Pinkett Smith als de strijdbare Niobe, Jessica Henwick als de hacker Bugs, Jonathan Groff als de zakenpartner van Thomas Anderson, Neil Patrick Harris als de therapeut van Thomas en Priyanka Chopra Jonas speelt een jonge vrouw die waarschijnlijk een grote rol speelt in het verhaal.

Vanaf 23 december draait The Matrix Resurrections in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair