Dave Bautista scoort hoofdrol in nieuwe M. Night Shyamalan film

Dave Bautista scoort hoofdrol in nieuwe M. Night Shyamalan film

De ex-worstelaar heeft voor 'Knock at the Cabin' getekend.

Dave Bautista is voornamelijk bekend als Drax in het MCU. Hij speelt dit personage al sinds 2014, toen hij voor het eerst te zien was in Guardians of the Galaxy. Hij heeft echter zelf al laten weten dat hij nog een keer te zien zal zijn in 2023, maar dan zit zijn Marvel tijd erop. De acteur is dus op zoek naar andere rollen en hij heeft er nu weer eentje weten te strikken!

Bautista wist al eerder hoge ogen te gooien in Spectre als de villain, maar heel veel had hij niet te doen. Hetzelfde kan gezegd worden over zijn aandeel in de Villeneuve films Blade Runner 2049 en Dune. Nu heeft hij echter een hoofdrol gescoord in M. Night Shyamalan's nieuwe project, Knock at the Cabin.

Wat te verwachten
Bautista heeft getekend voor de hoofdrol in Knock at the Cabin. Shyamalan, o.a. bekend van The Sixth Sense en Split, zal zoals gewoonlijk, het script zelf schrijven en de film eveneens produceren en regisseren.

Tot nu toe is er verder maar bijzonder weinig bekend over de film, buiten het feit dat Bautista tot nu toe de enige acteur is die heeft getekend voor de film, die normaal gesproken in februari 2023 te zien zal zijn.

Bautista zit dus bepaald niet stil. De spierbundel zal voor die tijd namelijk te zien zijn in Knives Out 2 en is momenteel bezig met de opnames van het derde Guardians of the Galaxy deel. De acteur zal eveneens naar alle waarschijnlijkheid opnieuw in de huid kruipen van Beast Rabban Harkonnen voor Dune: Part Two.

NieuwsFilm

meest populair