Gave foto's Dwayne Johnson in kostuum DC-film 'Black Adam'

Gave foto's Dwayne Johnson in kostuum DC-film 'Black Adam'

The Rock wordt dan eindelijk Black Adam.

Alweer even geleden kregen we tijdens DC Fandome een eerste blik op de set van de superheldenfilm Black Adam waarin spierbundel Dwayne Johnson zijn debuut maakt in het DC Extended Universe.

The Rock speelt uiteraard het titelpersonage. "Er was altijd iets unieks, anders aan Black Adam. Hij was een schurk, een antiheld, afhankelijk van je interpretatie van wat een schurk is," zei de acteur tegen Total Film.

"Ik hield van het idee dat zijn pijn en woede voortkomen uit verlies, en wordt gevoed door onderdrukking. En op een gegeven moment weigerde hij om nog langer onderdrukt te worden. Als je hem, zijn familie of zijn mensen onrecht aandoet, dan zul je sterven. Zo simpel is het gewoon," aldus Johnson over zijn personage.

Drie setfoto's Black Adam
Hieronder zie je de nieuwe foto's. Je ziet Black Adam een keer met zijn hoody op en een keer in zijn vermoedelijke actiekostuum met de herkenbare flits op zijn borst. Een derde foto zet de acteur naast vermoedelijk regisseur Jaume Collet-Serra (The Shallows, Jungle Cruise).

Black Adam van New Line Cinema, DC Films, Seven Bucks Productions, FlynnPictureCo. en distributeur Warner Bros. Pictures draait vanaf eind juli 2022 in de wereldwijde bioscoopzalen. Laat die trailer maar komen!

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair