'Black Adam' brengt sowieso een keihard gevecht tegen Superman

'Black Adam' brengt sowieso een keihard gevecht tegen Superman

Dwayne Johnson schept vast hoge verwachtingen.

Black Adam-acteur Dwayne Johnson weet zeker dat zijn personage het op gaat nemen tegen Superman, welke acteur ook in de rol zit. Johnson werd al in 2007 gecast als Black Adam en werkt sindsdien aan zijn debuut.

Dat debuut maakt hij in 2022 in het DC Extended Universe, waarin de beroemde (of beter: de beruchte) DC-schurk het opneemt tegen de Justice Society of America. Leden daarvan zijn onder meer Hawkman, Dr. Fate, Cyclone en Atom Smasher.

Tegenstander van Black Adam
We horen in heel veel geruchten voorbij komen dat Black Adam het mogelijk niet op gaat nemen tegen zijn aartsvijand uit de comics, Shazam, maar tegen Superman.

Tijdens meerdere publicitaire momenten liet Johnson weten dat de komst van Black Adam in het DCEU ertoe leidt dat de machtsbalans verandert. En wat hem betreft moet zo'n strijd er wel komen, want daar vragen fans ook om:

"Laten we ervoor zorgen dat we de traditie en mythologie respecteren. Maar onze handen op creatief vlak ook niet binden. We moeten alles doen, als we het publiek maar voorop stellen. Dus voor mij is er een slag die gaat plaatsvinden, tussen Black Adam en Superman. Ik weet niet wie die Superman gaat zijn en ik weet niet wie hem gaat spelen. Dat is prima. Dat hoef ik nu ook niet te weten. Maar ik weet het zeker. Dat is namelijk wat de fans willen. Vanuit daar werken we hieraan."

NieuwsFilm

meest populair