'Avengers: Endgame' had bijna compleet andere Leviathans en zo zouden ze eruit hebben gezien

'Avengers: Endgame' had bijna compleet andere Leviathans en zo zouden ze eruit hebben gezien

Een nieuw design!

Avengers: Endgame had de bizar grote taak om de twintig films tellende Infinity Saga tot een einde te brengen. Helden van heel het Marvel Cinematic Universe moesten betrokken worden bij de strijd tegen Thanos.

We zagen dus Thor, de Guardians of the Galaxy, Iron Man, Captain America en allemaal nieuwe helden. Dankzij het principe van tijdreizen kon de film bovendien in het verleden duiken en vroegere verhalen laten zien. Zo konden ook personages en plekken teruggebracht worden op onverwachte wijze.

Andere aliens
De aliens die naast Thanos vochten zijn de grote ruimteserpenten, de Leviathans, die in 2012 voor het eerst verschenen in het Marvel Cinematic Universe en toen nog bereden werden door de Chitauri.

Bijna hadden de aliens een flinke upgrade gekregen voor hun strijd tegen de helden van de Aarde. Alternatieve ontwerpen die in het boek Avengers: Endgame - The Art of the Movie te zien zijn, teasen die alternatieve ontwerpen.

In de nieuwe versie hadden de Leviathans bijna grote benen en enorme armen gekregen. Dat zou een flinke wijziging zijn ten opzichte van hun broertjes, want die vliegen simpelweg door de lucht zonder ledematen te hebben.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair