Amazon onthult trailer 'Hotel Transylvania: Transformania'

Amazon onthult trailer 'Hotel Transylvania: Transformania'

Prime Video bevat binnenkort het vertraagde vierde deel.

De fans van de Hotel Transylvania-films zullen wel even balen. De vierde film Hotel Transylvania: Transformania is namelijk niet op het witte doek te zien en misschien nog wel erger: het is de laatste film in de reeks.

Het is Amazon Studios dat de animatiefilm kocht tijdens de coronacrisis. Oorspronkelijk stond de film van Columbia Pictures en Sony Pictures Animation wel gepland om in de bioscoop te verschijnen. Nu heeft Prime Video zijn eerste trailer voor Hotel Transylvania: Transformania vrijgegeven.

Trailer Hotel Transsylvanië: Op Zijn Kop
Hieronder zie je de nieuwe beelden uit Hotel Transsylvanië: Op Zijn Kop, zoals de Nederlandse titel is. Uiteraard zijn de meeste bekende stemmen weer terug. Opvallend is wel dat Adam Sandler niet terugkeert voor de stem van Count "Drac" Dracula. Hij is vervangen door Brian Hull.

Andere stemmen komen van onder meer Andy Samberg als Johnathan "Johnny" Loughran, Selena Gomez als Mavis Dracula en Asher Blinkoff als Dennis. Vanaf 14 januari te zien op Prime Video.


In Transformania slaat de 'Vermonsteringsstraal' van Van Helsing op hol en verandert Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt. Ineens heeft Drac geen speciale krachten meer en geniet Johnny met volle teugen van zijn leven als monster. Ze moeten samenwerken en reizen de hele wereld af op zoek naar een middel om iedereen terug te veranderen.

NieuwsFilm

meest populair