Komst HBO Max naar Nederland definitief nu content van Ziggo verdwijnt

Komst HBO Max naar Nederland definitief nu content van Ziggo verdwijnt

Wel komt de telecomprovider met nieuwe content voor zijn klanten dankzij een andere samenwerking.

Klanten van Ziggo met een Movies & Series (X)L-pakket kunnen vanaf 1 januari niet meer genieten van de content van HBO. De telecomprovider heeft aangekondigd dat zijn samenwerking met HBO, zoals verwacht gezien de komst van streamingdienst HBO Max, ten einde komt. Al is er goed nieuws voor de fans van enkele series.

Vanaf volgend jaar is Nederland weer een streamingdienst rijker. Het is immers de bedoeling dat HBO Max in 2022 hier wordt uitgerold. Vanaf dat moment zullen alle films en series van WarnerMedia, waar de content van HBO ook onder valt, via dat platform te bekijken zijn.

Dat is dus balen voor de klanten van Ziggo. Liefhebbers met een abonnement die nog een seizoen moeten afkijken van hun favoriete serie moeten dat snel doen. Grote titels als Game of Thrones, Westworld en Big Little Lies verdwijnen nadat de champagnefles is ontkurkt om het nieuwe jaar in te vieren.

Overigens verdwijnt niet direct alle HBO-content uit het Movies & Series (X)L-pakket. Een aantal titels blijft namelijk iets langer beschikbaar, waaronder The White Lotus en het derde seizoen van Succession.

Nieuwe samenwerking
De telecomprovider heeft een nieuwe partner gevonden voor de levering van films en series. Het gaat om ViacomCBS, waaronder onder meer Paramount, Comedy Central en MTV vallen. Dat betekent dat onder andere series als Dexter en American Rust beschikbaar komen. Welke films worden toegevoegd, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair