Bijzonder duistere poster 'The Northman'

Bijzonder duistere poster 'The Northman'

De nieuwe film van Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch).

De afgelopen jaren wist regisseur Robert Eggers al twee zeer opvallende en goed ontvangen films af te leveren met The Lighthouse uit 2019 en The Witch uit 2015. Binnenkort verschijnt van de Amerikaanse regisseur een nieuwe film, de epische historische thriller The Northman.

Voor The Northman verzamelde Eggers een opvallende cast met namen als Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Björk, Ralph Ineson, Ethan Hawke en Willem Dafoe. Met Taylor-Joy, Ineson en Dafoe werkte hij eerder samen.

In The Northman, dat zich in de tiende eeuw afspeelt in IJsland, zien we Skarsgård als de vikingprins Amleth, die op een wraakmissie vertrekt nadat zijn vader is vermoord.

Duistere poster The Northman
Nu hebben we de eerste poster voor The Northman en die sluit prima aan op de sfeer van de eerdere films van Eggers. Onder de opsomming van de grote namen zien we vermoedelijk iemand in het licht staan tussen de bergen en onder de sterrenhemel.

In april moet The Northman van Regency Enterprises, Focus Features en Universal Pictures wereldwijd in de bioscopen verschijnen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair