Flink afgevallen Rebel Wilson strak en stralend op nieuwe beelden

Flink afgevallen Rebel Wilson strak en stralend op nieuwe beelden

De actrice vertelt dat haar team in eerste instantie niets van haar afvalplannen begreep.

Rebel Wilson heeft flink wat moeite moeten doen om haar team ervan te overtuigen dat afvallen belangrijk voor haar was. Haar management was namelijk bang dat dit de Pitch Perfect-actrice een hoop rollen (en dus geld) zou kosten, zo vertelt ze in het televisieprogramma BBC Breakfast.

"Mijn team begreep in eerste instantie niets van mijn keuze en wees me erop dat ik miljoenen verdiende met het spelen van grappige, dikke meiden", begint de Australische beroemdheid.

Wilson benadrukt dat ze zich ook met een voller figuur zelfverzekerd voelde. "Maar ik wist diep van binnen dat mijn emo-eten niet gezond was. Ik hoefde geen bak ijs iedere avond, maar eten was de manier waarop ik met mijn emoties om probeerde te gaan".

Schoonheidsidealen
De 41-jarige Hollywoodster legde haar fysieke transformatie vast op camera en deelde regelmatig updates over haar voortgang met haar fans. Haar nieuwe uiterlijk heeft haar veel complimentjes opgeleverd, maar Wilson vindt al die aandacht maar ongemakkelijk.

"Ik snap niet waarom mensen zo geobsedeerd zijn door het uiterlijk van andere, zeker vrouwen", zegt ze daar namelijk over. "Ik weet hoe het is om een vrouw te zijn die onzichtbaar is voor de meeste mensen omdat ze niet voldoet aan de traditionele schoonheidsidealen".

Over die schoonheidsidealen heeft Wilson ook nog het volgende te zeggen: "Het is sowieso onzin om daaraan proberen te voldoen. Je moet gewoon de gezondste versie van jezelf proberen te zijn".



NieuwsFilm

meest populair