Foto's onthullen wie Priyanka Chopra speelt in 'The Matrix Resurrections'

Foto's onthullen wie Priyanka Chopra speelt in 'The Matrix Resurrections'

Chopra speelt een personage dat we in de eerdere trilogie al voorbij zagen komen.

Nieuwe foto's van Priyanka Chopra Jonas in The Matrix Resurrections bevestigen dat de actrice de rol speelt van Sati, een oudere versie van een verbannen programma dat we eerder in de franchise zagen.

Chopra is echter niet de enige nieuwkomer in de wereld van The Matrix. Andere frisse gezichten zijn Yahya Abdul-Mateen II (als Morpheus), Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris en Christina Ricci.

Oud ontmoet nieuw
De cast wordt aangevoerd door oude bekenden als Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Lambert Wilson (The Merovingian), Jada Pinkett Smith (als Niobe) en Daniel Bernhardt (als Agent Johnson).

Resurrections speelt zich 20 jaar na de gebeurtenissen in The Matrix Revolutions af. We zien hoe Neo in het titulaire universum zijn dagen doorbrengt als Thomas A. Anderson en een relatief normaal leven in San Francisco leidt. Als Anderson op een dag Trinity tegen het lijf loopt, roept dit bij hem vage herinneringen op. En dan barst alle heisa pas écht los!

Bekijk hieronder de foto's van Priyanka Chopra Jonas als Sati. The Matrix Resurrections draait vanaf 23 december a.s. in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair