'No Time to Die'-regisseur terug voor Bond 26?

'No Time to Die'-regisseur terug voor Bond 26?

No Time to Die-regisseur Cary Fukunaga zou terug kunnen keren.

Cary Fukunaga is net klaar met de regie van de nieuwste Bond-film, No Time to Die. Maar als het aan Barbara Broccoli ligt, gaat Fukunaga voorlopig niet door naar een andere franchise.

Broccoli is een van de mensen die achter de schermen al jaren aan de franchise trekt, wat ze samen met halfbroer Michael G. Wilson doet. Fukunaga's Bond-film mag dan wel het einde van de tijd van Daniel Craig in de franchise geweest zijn; de tijd van Fukunaga hoeft niet ten einde te komen.

Een nieuwe Bond-film
Gezien de ontvangst en de prestaties van No Time to Die, ziet Broccoli het al helemaal zitten om hem terug te brengen. Ze vertelde:

"We houden van Cary. Hij heeft een exceptionele klus geklaard. Ik heb geen idee of hij er nog een zou willen maken. Volgens mij heeft hij dit gedaan omdat hij zin had in een uitdaging en dat heeft hij tot een mooi einde gebracht. Maar of hij er nog een maakt weet ik niet. We zouden het leuk vinden."

Op dit moment werkt Fukunaga aan de Apple TV+ miniserie Masters of the Air. Hij heeft zich niet uitgelaten over een eventuele terugkeer naar de franchise. Maar hij was wel erg blij met de samenwerking. Wie weet dus.

NieuwsFilm

meest populair