'The Matrix Resurrections' wordt niet wat je denkt qua verhaal

'The Matrix Resurrections' wordt niet wat je denkt qua verhaal

The Matrix Resurrections draait om liefde.

De langverwachte vierde Matrix-film The Matrix Resurrections draait deze maand nog in de bioscoop. Eindelijk keren Neo en Trinity dan terug voor een film die belooft niet te zijn wat je denkt.

In een uitgebreide special van Entertainment Weekly gaan diverse castleden in op wat we mogen verwachten van The Matrix Resurrections. Zo sprak acteur Keanu Reeves over het idee dat de hele film in feite een liefdesverhaal van Neo en Trinity is.

Een liefdesverhaal
Reeves vertelde het volgende over The Matrix Resurrections. "Toen Lana Wachowski mij benaderde, sprak ze over een verhaal rond Neo en Trinity, wat voor mij heel opwindend klonk," aldus Reeves.

"Neo krijgt een tweede kans in het leven. En hij krijgt een tweede kans met de persoon van wie hij zegt dat het 'de enige persoon van wie ik ooit gehouden heb' is. De diepte van waarom deze film gemaakt werd, is het gevoel dat het om een liefdesverhaal tussen Trinity en Neo gaat."

Dat betekent dus dat hoewel The Matrix Resurrections heel actierijk lijkt te gaan worden, het in basis ook echt een verhaal over de twee en hun relatie wordt.

The Matrix Resurrections is vanaf 23 december in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair