'The Dark Knight Rises'-acteur Joseph Gordon-Levitt terug als Robin in het DCEU?

'The Dark Knight Rises'-acteur Joseph Gordon-Levitt terug als Robin in het DCEU?

Joseph Gordon-Levitt vindt het niet eens zo'n heel gek idee.

Fans van Christopher Nolan's Dark Knight-trilogie zullen het zich al die tijd afgevraagd hebben: wat is er gebeurd met Robin?

In 2012 rondde Nolan zijn trilogie af rond Bruce Wayne, die te werk ging als burgerwacht Batman. In die film wordt Gotham City aangevallen door de schurkachtige Bane. En helemaal aan het einde zit een moment waarin we leren dat acteur Joseph Gordon-Levitt, die de agent John Blake speelde, de bijnaam 'Robin' had. Een verwijzing naar de sidekick van de gemaskerde superheld.

Robin-film maken?
Helemaal aan het einde van The Dark Knight Rises zien we opvallend genoeg zelfs hoe John Blake de Batcave betreedt. Een duidelijke hint naar de toekomst: zou hij dan Robin worden, de opvolger van Batman en de stad Gotham beschermen?

En zou dat ook een film kunnen opleveren? Acteur Levitt deed mee aan een Ask Me Anything op Reddit. Daar werd hem gevraagd of hij zou tekenen voor een film rond Robin.

Die deur blijkt niet eens volledig gesloten te zijn:

"Zoals bij elk project, hangt het voor mij af van het scenario en van de regisseur. Maar als ik zo'n film zou doen, zou ik dat alleen willen doen als het geweldig zou worden. Eerlijk gezegd denk ik dat de kans daarop vrij klein is."

NieuwsFilm

meest populair