'Thor: Love and Thunder' heeft z'n componist ook gevonden

'Thor: Love and Thunder' heeft z'n componist ook gevonden

Michael Giacchino is een vaste aanwezige in het MCU.

Marvel Studios heeft een van zijn vaste componisten gestrikt voor de muziek van Thor: Love and Thunder. Eerder vandaag bevestigde Michael Giacchino dat hij ingehuurd is om de volgende film met Chris Hemsworth als de God of Thunder van muziek te voorzien.

Giacchino is al sinds 2016 onderdeel van de Marvel-familie en componeerde de muziek van alle drie de Spider-Man-films. Bovendien maakte hij de afgelopen jaren heel wat muziek voor blockbusters en kreeg hij in 2010 zelfs een Academy Award.

Thor: Love and Thunder muziek componeren
Hieronder kan je zien hoe Giacchino het nieuws zelf naar buiten bracht, met een toepasselijke gif:



Thor: Love and Thunder is de vierde Thor-film en de vierde Thor-film met een andere componist. In volgorde werd de muziek gecomponeerd door Patrick Doyle, Brian Tyler en Mark Mothersbaugh.

Deze nieuwe film, die in juli 2022 in de bioscoop te zien zou moeten zijn, draait om Thor die het op moet nemen tegen Gorr the God Butcher. Die schurk is zo sterk dat Thor de hulp van iedereen nodig heeft die hij maar kan vinden, wat er uiteindelijk op de een of andere manier toe leidt dat hij hulp van Jane Porter krijgt.

NieuwsFilm

meest populair