Eerste trailer voor 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'!

Eerste trailer voor 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'!

Aankomende maandag volgt de volledige trailer.

Sinds de release van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in 2018 gebeurde er flink wat rond de Wizarding World-franchise. De film zelf presteerde verhoudingsgewijs mager, acteur Johnny Depp werd ontslagen en zo waren er ook wat dingetjes rond bedenker J. K. Rowling.

Op nieuwjaarsdag verschijnt op HBO Max de grootse special Harry Potter: Return to Hogwarts ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de eerste film van de franchise, Harry Potter and the Sorcerer's Stone uit 2001. In 2022 verschijnt ook de derde film in de Fantastic Beasts-reeks.

Opbouwende teaser voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Nu heeft Warner Bros. de eerste opbouwende trailer / teaser online gezet voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore van regisseur David Yates. Los van de vertraging en flinke scriptaanpassingen is het ook opvallend dat we nu niet Depp maar Mads Mikkelsen als Gellert Grindelwald zien.

Uiteraard zien we ook een hoop bekende gezichten terug in het derde deel, met Eddie Redmayne als Newt Scamander, Katherine Waterston als Tina Goldstein, Dan Fogler als Jacob Kowalski, Alison Sudol als Queenie Goldstein, Ezra Miller als Credence Barebone, Callum Turner als Theseus Scamander en Jude Law als Albus Dumbledore.

Vanaf 13 april 2022 moet Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de Nederlandse bioscoop draaien. Aankomende maandag verschijnt de complete trailer!



NieuwsFilm

meest populair