'Shang-Chi'-vervolgt heeft echt zijn oorspronkelijke regisseur nodig

'Shang-Chi'-vervolgt heeft echt zijn oorspronkelijke regisseur nodig

Simu Liu wil per se de terugkeer dan Destin Daniel Cretton.

Het aankomende vervolg op Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft de regisseur van het origineel nodig. Dat vindt althans acteur en hoofdrolspeler Simu Liu.

De eerste film rond Shang-Chi scoorde goed bij critici en het publiek. Het werd zelfs de grootste Marvel-hit van 2021 tot nu toe. Disney en Marvel kijken intussen alvast vooruit naar de toekomst en willen de franchise voortzetten.

Shang-Chi-vervolg
In de nieuwe film keert Liu terug en is ook regisseur Destin Daniel Cretton weer terug. Wat acteur Liu betreft moet Cretton echt terugkeren voor de nieuwe film.

Cretton was namelijk cruciaal voor de manier waarop Aziatisch-Amerikaanse burgers weergegeven werden (zo zien we Shang-Chi en Katy uit eten gaan en karaoke zingen aan het begin en eind van de film). Ook begrijpt hij de personages volgens Liu als geen ander en is hij nodig omdat hij de cast goed kent.

Liu: "Ik geloofde persoonlijk al dat hij [Cretton] emotioneel heel sterk betrokken was bij dit personage en deze wereld. Ook was ik heel opgelucht toen ik hoorde dat hij terug zou keren, want we hebben hem echt nodig".

NieuwsFilm

meest populair