'Riddick 4' weer een stap dichterbij volgens Vin Diesel

'Riddick 4' weer een stap dichterbij volgens Vin Diesel

In een wat ongemakkelijke video spreekt Diesel fans van het Riddick-universum toe.

Vin Diesel heeft via een ietwat ongemakkelijke video op zijn Instagram-account fans een update gegeven over de vooruitgang rondom Riddick 4 (of Furya).

Diesel was voor het eerst te zien als Riddick in de sci-fi film Pitch Black, een creatie van Ken en Jim Wheat, geregisseerd door David Twohy. Na het succes van Pitch Black keerden Diesel en Twohy terug voor twee live-action sequel: The Chronicles of Riddick (2004) en Riddick (2013). Ook werden er videogames en een anime-film over de antiheld gemaakt.

Optimistische Diesel
Sinds 2014 wordt er bij Universal al gesproken over een vierde deel in de franchise, maar een groen licht is tot nu toe niet gegeven. In 2019 liet Diesel nog weten dat de vierde film Furya zal heten, naar de naam van de thuiswereld van Riddick. En afgelopen september liet de spierbundel nog blijken dat de "opnames wel eens sneller kunnen beginnen dan je denkt".

In onderstaande video blijft Diesel het vierde deel verder hypen. Hij zegt er het volgende over:

"Voor iedereen die naar Riddick blijft vragen; vandaag was opnieuw een geweldige dag. Dank aan Universal voor hun steun aan deze franchise. Ik heb er ontzettend veel zin in, en hopelijk jullie ook."

Het is nog onbekend wanneer we Furya precies kunnen verwachten.



NieuwsFilm

meest populair