Keanu Reeves reageerde op deze manier op 'The Matrix'-terugkeer

Keanu Reeves reageerde op deze manier op 'The Matrix'-terugkeer

De The Matrix Resurrections-terugkeer leidde tot deze opmerking: 'ik ben dood'.

Nog even en dan draait The Matrix Resurrections in de bioscoop. Er staan nog heel wat vragen open, ook al onthult de marketing gaandeweg al wat details over dit nieuwe avontuur van regisseur Lana Wachowski.

Zo weten we niet hoe Neo en Trinity terug kunnen keren. Beide personages kwamen immers om het leven in de vorige film. Het lijkt erop dat fans niet de enigen zijn met vragen hierover. Toen 'ie te gast was bij The Graham Norton Show vertelde Keanu Reeves ook verbaasd te zijn geweest over de terugkeer van Neo.

Hoe dan?
"Ik was thuis en kreeg een sms'je van Lana Wachowski, de regisseur en schrijver. Zij schreef: 'Wat denk je ervan om nog een Matrix-film te maken?' En ik reageerde met: 'Oh dat klinkt buitengewoon, maar ik ben dood'. Waarop zij schreef: 'Ben je dat?' en ik terug schreef: 'Verklaar je nader'. En ze schreef een mooi, mooi script en een prachtig verhaal," aldus Reeves

Fans zullen nog even moeten wachten op de terugkeer van Neo en Trinity. In de loop van volgende week draait de film in de bioscoop.

Dan krijgen we trouwens een film te zien die meer een liefdesverhaal dan een actiefilm moet worden, als we de makers mogen geloven.

NieuwsFilm

meest populair