'Captain America 4'-schrijver over waar Steve Rogers nu is

Waar is Steve Rogers nu!?

Jim Pedd 13 december 2021 11:08 in Algemeen
The Falcon and the Winter Soldier zette het verhaal voort van Old Man Steve Rogers die het schild van Captain America overdroeg aan Sam Wilson. De Disney+-serie verkende hoe de held uiteindelijk klaar was om het schild te dragen.

Wat echter niet gevolgd werd in de serie, was hoe het met Steve verlopen was nadat hij het schild had overgedragen. Hilarisch genoeg suggeerde met onder meer dat Steve Rogers naar de maan verhuisd was.

Waar is Steve Rogers?
Fans proberen al langer uit te vogelen in hoeverre dat gerucht nou wel of niet klopt, en wat het zou kunnen betekenen.

Nu blijkt dat het een grapje was, bedacht door de schrijvers van de serie The Falcon and the Winter Soldier. Showrunner Malcolm Spellman gaf toe dat Marvel Studios hem niet had verteld waar Steve Rogers heen was gegaan en dat het maan-gerucht daarom "een prima gok" is.

"Ik moet je de waarheid vertellen mijn vriend," begon Spellman zijn reactie. "Marvel vertelt niet wat er met Steve gebeurd is en dus konden we opschrijven wat we maar wilden. Omdat we het niet weten. Wij vroegen ons ook af of Steve op de maan is, begrijp je wat ik bedoel? Dat is een prima gok, want ze vertellen het mij toch niet."

NieuwsFilm