'Black Adam' brengt compleet gestoord gevecht

'Black Adam' brengt compleet gestoord gevecht

Jaume Collet-Serra over wat Black Adam gaat brengen.

Black Adam-regisseur Jaume Collet-Serra teaset de rol van de Justice Society of America in de aankomende DC Comics-verfilming. Hij bevestigt in een nieuw interview dat de JSA het op gaat nemen tegen de antiheld van acteur Dwayne Johnson.

Black Adam wordt niet alleen het oorsprongsverhaal van zijn titelheld, maar introduceert tegelijk ook de DCEU-versie van de Justice Society of America. Het team bestaat uit Doctor Fate, Hawkman, Atom Smasher en Cyclone en is volgens regisseur Collet-Serra een belangrijk deel van de film.

Doorgewinterde veteranen
"Je hebt een paar doorgewinterde veteranen als Hawkman en Doctor Fate, en een paar nieuwkomers als Atom Smasher en Cyclone," begon Collet-Serra.

"En die chemie en dat ze samenkomen om iemand die niet te verslaan is, zoals Black Adam, zorgt voor een boel interessante situaties zonder de druk te hebben dat ze de hele film moeten dragen. Dat is een veel verfrissendere manier om hiermee te komen."

Dat Black Adam het op gaat nemen tegen de JSA wordt interessant om te zien, vooral omdat het superheldenteam het tegen een bizar sterke antiheld op gaat nemen die volgens Johnson misschien wel sterker is dan Superman.

NieuwsFilm

meest populair