James Bond-makers reageren op de vele fantheorieën

James Bond-makers reageren op de vele fantheorieën

Alles kan en alles klopt!

No Time To Die is het einde van een tijdperk, want Daniel Craig neemt afscheid van de rol van James Bond. Gespeculeerd wordt nu waar het naartoe kan gaan met een nieuwe film, die de franchise zal moeten rebooten.

We hoorden al heel wat acteurs voorbij komen als nieuwe favoriet voor de hoofdrol en tegelijk was er de fantheorie dat Bond en Madeleine Swann's dochter Mathilde het werk van haar vader als 007 over zou kunnen nemen. Een wat onzinnige theorie misschien, maar wat de producenten betreft moet niets afgeschreven worden.

Alles kan
Producent Michael G. Wilson wilde tijdens de No Time To Die: The Official James Bond Podcast niet extreem concreet worden, maar had wel een duidelijk antwoord:

"Ik geloof dat iedereen wel een theorie heeft en dat is geweldig. Het laat namelijk zien wat voor affectie ze hebben voor het personage. Het is een cultureel icoon en ook zij hebben er een belang in. Ik vind niets belachelijk, alles is valide."

Co-schrijver Robert Wade had daarom ook een wat komische interpretatie van wat de toekomst kan brengen: "De aanwijzingen zie je al in Casino Royale, als Vesper zegt: 'Ik hou van je, zelfs als alles wat er nog van je over zou zijn, je pink zou zijn'. Dat is dus mijn theorie. Dat alles wat over is van Bond zijn pink is en ze hem klonen."

Dat zou wat zijn!

NieuwsFilm

meest populair