Tom Holland wordt even flink pissig: "Ik ben kleiner dan Zendaya, dus wat dan nog?!"

De acteur ligt absoluut niet wakker van hun lengteverschil.

Tom Holland hekelt al het commentaar op het feit dat hij vijf centimeter korter is dan zijn vriendin en Spider-Man-tegenspeelster Zendaya enorm. Volgens de acteur is het een 'belachelijk stereotype' dat mannen langer horen te zijn dan hun vrouw.

"Het is niet helemaal vreemd dat vrouwen langer zijn dan mannen", reageert Holland in een programma van SiriusXM wanneer het onderwerp over hun lengteverschil wordt aangesneden. "Elke vrouw die de makers hebben overwogen voor de rol was langer dan ik, maar ik moet natuurlijk eerlijk zijn: ik ben ook vrij klein".

Holland en Zendaya zijn het er over eens dat het problematisch en vrouwonvriendelijk is om te denken dat mannen langer horen te zijn dan hun vrouw. De sterren snappen überhaupt niet waarom dat vandaag de dag nog een gespreksonderwerp is.

Hoewel hun lengteverschil privé niets uitmaakt, hebben de twee tortelduifjes wel gemerkt dat het op professioneel gebied soms tot 'onhandige situaties' kan leiden. Zo vertelde ze onlangs in The Graham Norton Show over een stunt voor Spider-Man: No Way Home die hierdoor niet helemaal soepel verliep.

"In een scène slingert Spider-Man hen bovenop een brug", vertelde Zendaya, "maar door ons lengteverschil en het feit dat we aan elkaar vastgebonden zaten, landde ik steeds eerder dan hem, omdat mijn voeten simpelweg eerder de grond raken dan de zijne".



NieuwsFilm

meest populair