Nieuwste topfilm Netflix wordt wel erg zwak ontvangen

Nieuwste topfilm Netflix wordt wel erg zwak ontvangen

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep... Toch Rotten.

Het komt waarschijnlijk niet vaak voor dat films met grote namen als Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence en Meryl Streep zwak scoren bij de critici en het publiek. Toch is het nu gebeurd. Hun nieuwste film Don't Look Up staat er namelijk niet goed voor op Rotten Tomatoes.

De Netflix-komedie van regisseur Adam McKay (Vice, The Big Short) staat op het moment van schrijven op de Tomatometer op slechts 55 procent na al 148 recensies. De gemiddelde beoordeling is een 6,20 / 10.

"Don't Look Up mikt te hoog om goed te landen. Adam McKay's met sterren gevulde satire raakt zijn doel rond collectieve ontkenning volledig," aldus de critics consensus.

De Audience Score op Rotten Tomatoes is op nog niet zoveel beoordelingen gebaseerd. Deze staat er met 74 procent beter voor, maar niet heel sterk. De gemiddelde score is een 3.8 / 5.

Don't Look Up: 24 december op Netflix
Naast bovengenoemde namen werkte McKay ook met acteurs als Jonah Hill, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Ariana Grande, Rob Morgan, Mark Rylance, Ron Perlman en Scott Mescudi. Op dit moment kun je de komedie op het witte doek bekijken en vanaf 24 december staat Don't Look Up op Netflix.

Lees ook de recensie van Tom van der Krieke voor Filmtotaal. "Don't Look Up is ... een wisselvallige film. Het sterrenensemble is om van te genieten, waarbij vooral Meryl Streep als president Orlean erg grappig is. Toch schiet de film zeer regelmatig uit de bocht en lijkt geen vaste toon te kunnen vinden," aldus Tom.



NieuwsFilm

meest populair