Dit is de vervanger van Johnny Depp in 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Dit is de vervanger van Johnny Depp in 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

De derde Fantastic Beasts is Depp-loos.

Verleden week kregen we al een eerste blik op acteur Mads Mikkelsen als Gellert Grindelwald, het personage dat in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) en Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) nog gespeeld werd door Johnny Depp.

De derde film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zal iets heel goeds moeten doen om de harten van de Wizarding World-fans te stelen. Het vertrek van Depp en de ontvangst van The Crimes of Grindelwald zitten nog vers in het geheugen.

Nieuwe foto's van Grindelwald
In de nieuwe trailer van gisteren zagen we Mikkelsen verder in actie komen als Grindelwald, een krachtige duistere tovenaar die massaal geweld, terreur en chaos over de hele wereld veroorzaakt, op zoek naar een nieuwe Wizarding World Order op basis van zijn sterke geloof in tovenaarssuperioriteit.

Mikkelsen liet zich eerder uit over hoe hij Depp wil gaan vervangen. ''Ik ga Johnny niet nadoen. Hij is een meesterlijke acteur, dus hem kopiëren zou creatieve zelfmoord zijn,'' zei de acteur tegen The Times' Saturday Review. ''Het is een beetje een samensmelting van wat hij al heeft neergezet en mijn eigen versie van Grindelwald."


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald van filmmaker David Yates moet op 13 april 2022 in première gaan in de Nederlandse bioscopen. En check hieronder die eerste trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.



NieuwsFilm

meest populair