'Guardians of the Galaxy Vol. 3' lijkt z'n bizarre schurk gevonden te hebben

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' lijkt z'n bizarre schurk gevonden te hebben

James Gunn weet ze wel uit te zoeken.

We weten dat Adam Warlock zich op het team richt in Guardians of the Galaxy Vol. 3, en het lijkt er nu op dat Star-Lord en zijn maten het nog druk gaan krijgen. The High Evolutionary zou ook te zien zijn in de film van regisseur James Gunn.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 kreeg meerdere vertragingen te verwerken, wat deels voortkomt uit het coronavirus en deels het gevolg is van de controverse die ontstond rond schrijver en regisseur James Gunn en berichten die hij op Twitter had geplaatst.

Guardians of the Galaxy Vol. 3-schurk
Werk aan de film is intussen eindelijk van start, met Will Poulter als Adam Warlock. Hij gaat uiteraard strijden tegen Star-Lord en zijn crew.

Maar via Murphy's Multiverse horen we nu dat de grootste schurk van Guardians of the Galaxy Vol. 3 The High Evolutionary zal zijn. Het personage heeft een lange geschiedenis in de comics, maar het verhaal gaat dat hij de schepper van Rocket Raccoon zal zijn.

Dat klinkt niet vreemd, aangezien we weten dat de film dieper duikt in de oorsprong van Rocket en dat zijn liefje Lady Lylla ook te zien is (zij is een fret en de zielsgenoot van Rocket). Gunn zal dus heel wat interessants brengen naar de nieuwe film.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt nu opgenomen en is in mei 2023 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair