Marvel-fans willen een nieuwe T'Challa in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Marvel-fans willen een nieuwe T'Challa in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Black Panther: Wakanda Forever-fans hebben er zin in.

Nu de geruchten rond een exit van actrice Letitia Wright uit Black Panther: Wakanda Forever ontkracht zijn, wint een nieuwe beweging rond de Marvel Studios-film aan kracht: #RecastTchalla.

Black Panther: Wakanda Forever is een Marvel-film die al sinds 2018 in de maak is, en te maken kreeg met een forse tegenslag toen acteur Chadwick Boseman vorig jaar de strijd tegen kanker verloor. Marvel Studios maakte toen al bekend dat het niet van plan is Boseman te recasten of hem te maken met CGI.

Een eerbetoon van maken
We weten verder dat regisseur en schrijver Ryan Coogler er een eerbetoon aan de iconische acteur van maakt.

Afgelopen zomer gingen de opnames van Black Panther: Wakanda Forever van start. Maar er waren tegenslagen, met name doordat actrice Letitia Wright voor de nodige controverse zorgde. Zij bleek anti-vaxxer te zijn en het gerucht gaat dat ze niet heel goed meewerkt tijdens de opnames van Black Panther: Wakanda Forever.

Wright zal echter niet vertrekken, maar de kans lijkt tegelijkertijd klein dat ze het stokje van Boseman overneemt als de nieuwe Black Panther. Wat sommige fans betreft zou de rol gewoon opnieuw gecast kunnen worden. Sterker nog: de hashtag #RecastTChalla werd in de Verenigde Staten zelfs trending:



NieuwsFilm

meest populair