3 fijne Kerstfilms voor heel de familie op Netflix

3 fijne Kerstfilms voor heel de familie op Netflix

De kerstdagen komen er weer aan en daar hoort natuurlijk het kijken van een kerstfilm bij.

December is natuurlijk ook de tijd van de kerstfilms. En kerstfilms heb je in allerlei varianten. Van de grappige romkoms tot de serieuzere dramafilms. Vandaag heeft FilmTotaal drie fijne kerstfilms voor het hele gezin uitgezocht die nu gewoon op Netflix staan.

A Boy Called Christmas (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gil Kenan | Cast: Henry Lawfull, Maggie Smith, Michiel Huisman, e.a.
Nikolas, een vastberaden jongen, stuit tijdens de zoektocht naar zijn vader op het magische elfendorpje Elfhelm. Hij wordt tijdens zijn reis vergezeld door het eigenzinnige rendier Blitzen en de pratende muis Miika, zijn huisdier. Nikolas ondervindt al snel zijn lot en bewijst dat niets onmogelijk is. Ook hoopt hij een geschenk van hoop mee naar huis te kunnen nemen.

De Familie Claus 2 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Vandenborre | Cast: Mo Bakker, Jan Decleir, Bracha van Doesburgh, e.a.
De Kerstman heeft maar één taak: cadeautjes bezorgen. Dit jaar werken Jules en zijn opa Noël samen om deze grote logistieke operatie samen met hun elfjes te voltooien. Alles loopt op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt van een meisje met een bijzondere kerstwens. Opa en kleinzoon komen tegenover elkaar te staan over de juiste reactie hierop.

The Grinch (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yarrow Cheney en Scott Mosier | Cast: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones, e.a.
De Grinch is een groene mopperkont die samen met zijn hond Max helemaal afgezonderd in een grot leeft. Als het nabijgelegen dorpje Whoville het kerstfeest weer begint voor te bereiden, besluit de Grinch de plannen van de bewoners lekker te dwarsbomen door het kerstfeest te stelen. Het vrolijke meisje Cindy-Lou, die juist hartstikke dol is op kerst, brengt hem echter op andere gedachten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair