3 geweldige nieuwe Kerstfilms die nu gewoon op Netflix staan

3 geweldige nieuwe Kerstfilms die nu gewoon op Netflix staan

Geniet van de feestdagen met een filmpje.

December is natuurlijk ook de tijd van de kerstfilms. En kerstfilms heb je in allerlei varianten. Van de grappige romkoms tot de serieuzere dramafilms. Vandaag heeft FilmTotaal nog eens drie fijne kerstfilms voor je uitgezocht die nu gewoon op Netflix staan.

The Princess Switch 3: Romancing the Star (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Rohl | Cast: Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar, e.a.
De koninklijke evenbeelden Margaret en Stacy zijn druk bezig met de voorbereidingen van een groot kerstfestival. Wanneer een kostbaar kerstrelikwie uit het paleis wordt gestolen, vragen de twee hun dappere dubbelganger Fiona en haar superknappe ex Peter, die een beveiligingsbedrijf runt, om hulp om het terug te vinden voordat het festival officieel begint.

A Castle For Christmas (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mary Lambert | Cast: Brooke Shields, Cary Elwes, Lee Ross, e.a.
De fans van bestsellerauteur Sophie Brown zijn furieus vanwege een dramatische ontwikkeling in haar nieuwe boek. Om aan dit schandaal te ontsnappen, reist ze naar Schotland. Daar hoopt ze meer te weten te komen over haar familiegeschiedenis. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.

Single All the Way (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Mayer | Cast: Michael Urie, Luke Macfarlane, Jennifer Coolidge, e.a.
Peter staat te springen om deze feestdagen zijn vriend voor te kunnen stellen aan zijn familie. Maar dan komt hij erachter dat zijn vriend nog getrouwd is met een vrouw. Peter besluit zijn beste vriend Nick te vragen om met hem te gaan en net te doen of ze een stel zijn. Dit plan valt echter in het water wanneer Peters moeder hem voor wil stellen aan de knappe fitnesstrainer James.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair