Verrassing: Toch een vervolg voor prequelfilm 'The King's Man'?

Verrassing: Toch een vervolg voor prequelfilm 'The King's Man'?

The King's Man zou een nieuwe film kunnen krijgen.

Heel wat mensen zullen gedacht hebben dat de toekomst van de Kingsman-franchise af zou hangen van het eventuele box office succes van prequelfilm The King's Man. Hoewel die niet direct richting een grote box office lijkt te gaan, wordt er wel al een een derde deel gewerkt.

Regisseur Matthew Vaughn bevestigde namelijk dat een derde film in september volgend jaar opgenomen wordt. Die heeft als werktitel The Blue Blood en moet het verhaal van Eggsy tot een einde brengen.

Grootse plannen
Tegelijk weten we dat er grootse plannen met de franchise zijn. Er schijnt aan maar liefst zeven aanvullende films gewerkt te worden, evenals een televisieserie die de wereld van spionage moet uitbreiden.

Het zou zelfs kunnen dat we een vervolg op de prequel te zien krijgen. The King's Man-actrice Gemma Arterton hint daar in elk geval op tijdens een interview met de site Murphy's Multiverse.

"Ik hoop het in elk geval. Ik bedoel, ik denk dat het wel op die manier opgezet is. Ik denk, nee, ik hoop, dat dit enkel de introductie van Polly [haar personage] was. Ik zou het leuk vinden om terug te keren, want ze is leuk om te spelen," concludeerde Arterton.

The King's Man draait vanaf 5 januari 2022 in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair