Nicolas Cage doet gek in trailer 'The Unbearable Weight of Massive Talent'

Nicolas Cage doet gek in trailer 'The Unbearable Weight of Massive Talent'

De actiekomedie over Nic Cage.

De grote ster Nicolas Cage heeft al heel wat hobbels overleefd in Hollywood. Hij won een Oscar, speelde in de grootste blockbusters en daalde af naar een categorie films die je mogelijk ergens achterin de catalogus van Netflix of Prime Video terug kan vinden.

Nu keert Cage enigszins terug naar Hollywood in een film van debuterend regisseur Tom Gormican en een aantal grotere namen uit de business. De actiekomedie van Lionsgate Movies heeft nu een trailer, een Red Band en Green Band.

Red Band-trailer voor gekke Nic Cage-film
Naast Cage zie je ook (grote) namen als Pedro Pascal, Neil Patrick Harris, Tiffany Haddish, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio en Lily Sheen in de actiekomdie The Unbearable Weight of Massive Talent.


En hieronder zie je ook nog de Green Band teaser trailer voor The Unbearable Weight of Massive Talent.


In The Unbearable Weight of Massive Talent is de fictieve Nic Cage creatief ontevreden en als hij wordt geconfronteerd met financiële ondergang, wordt hij gedwongen een aanbod van $ 1 miljoen te accepteren om de verjaardag van een gevaarlijke superfan bij te wonen.

De dingen nemen een totaal onverwachte wending wanneer Cage wordt gerekruteerd door een CIA-agent om zijn eigen legende waar te maken. Door zijn meest iconische en geliefde personages in te zetten moet hij zichzelf en zijn dierbaren zien te redden.

NieuwsFilm

meest populair