POLL: De ultieme actiefilm die zich afspeelt tijdens Kerstmis

POLL: De ultieme actiefilm die zich afspeelt tijdens Kerstmis

Het is niet alleen maar familievriendelijke comedy...

Met de Kerstdagen alweer bijna voor de deur, leek het ons weer tijd voor een leuke poll. En wel over Kerstfilms. Maar dit keer niet de gezellige 'alle leeftijden'-titels, maar bikkelharde actieknallers.

Want er zijn natuurlijk ontelbare schiet- en vechtfilms die zich allemaal afspelen tegen een besneeuwd decor vol met versieringen, lichtjes, verklede mensen en vrolijke melodieën van talloze liedjes (Die Hard, Die Hard 2, Batman Returns, The Long Kiss Goodnight, Fatman en zelfs de James Bond-titel On Her Majesty's Secret Service).

Alsmede films die enkel refereren aan de Kerstperiode, het niet gebruiken als centraal verhaalthema, maar zich er toch echt middenin bevinden (Rambo: First Blood, Rocky IV, Lethal Weapon, Ronin, Enemy Of The State, Behind Enemy Lines, The Bourne Identity, Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man Three).

Allen staan in het bekende lijstje vermeld en de vraag aan jullie is dus Welke kijken jullie het liefst tijdens de feestelijke decembermaand?

Laat hieronder jouw mening weten en zoals altijd, mochten wij er nog eentje vergeten zijn (waarvoor alvast excuses), meldt hem dan in de comments!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair